Praktikant / Projektassistent Søges

Om tre måneder rejser internationale sangskrivere og producere fra hele verdenen til Aarhus for at deltage i Aarhus Calling 2019, der finder sted fra 1. – 4. maj. Derfor søger vi en dygtig projektassistent, der vil være med til at planlægge og arrangere Danmarks største sangskriver-event. 

På Aarhus Calling mødes internationale sangskrivere og producere fra hele verdenen hvert år for at skrive morgendagens hits. Teamet bag Aarhus Calling er i fuld gang med at planlægge dette års udgave af Danmarks største sangskriver-event. Vi søger derfor en projektassistent til teamet.

Du ønsker en karriere i musikbranchen og opfylder disse krav:
1. Gode kommunikationsevner mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk.
2. Erfaring med markedsføring på sociale medier
3. Erfaring med koordinering, planlægning, bookning af flyrejser m.v.
4. Kan bevare overblikket og tage ansvar og beslutninger i pressede situationer.
5. Er serviceminded, god til mennesker og har situationsfornemmelse.
6. Har kørekort og er en erfaren billist.


På Aarhus Calling vil du få udvidet dit internationale og nationale netværk i musikbranchen. Du får erfaring med koordinering og lærer, hvordan et stort event bygges op fra A-Z. Derudover kommer du helt tæt på en ellers lukket verden og de kreative deltagere, som står bag de sange, der hitter på radio og Spotify.

Praktikpladsen er ulønnet. Praktikperioden vil være fra 1. april til 10. maj og foregår på Vester Allé 15, 8000 Aarhus C.

Arbejdstiden aftales individuelt, og arbejdsmængden vil variere med færre timer i opstartsperioden og fuld drøn på i ugerne op til eventet d. 1. - 4. maj.


Send din ansøgning med CV og billede til r@aarhuscalling.com

Ansøgningsfrist: d. 1. marts.

De 12 talenter er udvalgt!

TILLYKKE TIL DE 12 TALENTER PÅ AARHUS CALLING 2018!

For dette års 12 udvalgte talenter venter et event med masser af muligheder for at udvide netværket, opbygge erfaring og ikke mindst vinde årets talentsang, der i år også udløser et arbejdsophold i London i samarbejde med DPA.

Kæmpe stort tillykke til de 12 udvalgte talenter:

Lucas Hjøllund

Elias Segujja

Joachim Ersgaard

Sebastian Igens

Olivio Antonio

Ivy Maali

Sebastian Høeg

Frederik Møller Sørensen

Roni Ali

Jacob Aksglæde

Line Gade (sponsoreret af DPA)

Martin Plauborg (sponsoreret af Promus)

 

Vi glæder os til at skabe hits sammen med jer!

Niveauet blandt de mange ansøgere til Aarhus Calling har været exceptionelt højt i år, og der skal derfor også lyde et stort tak til de mange ansøgere, som ikke har fået en plads på Aarhus Calling 2018. Vi opfordrer alle til at ansøge næste år, hvor Aarhus Calling 2019 løber af stablen med plads til 12 nye talenter. 

Aarhus Calling foregår i Aarhus fra den 9. maj til og med d. 11. maj. 

Aarhus Calling er Danmarks største event for danske upcoming sangskriver- og producertalenter samt nogle af de største danske og internationale profiler i branchen.

Tak til alle samarbejdspartnere: DPA, SPOT, Cutfather, 4Sound, Musikforlæggerne, Det Jyske Musikkonservatorium, Promus og Scandic.

 Alle ansøgere har fået direkte besked.